Малина е сред най-красивите представителки на поп фолк -жанра. Перфектното ѝ тяло

...
Малина е сред най-красивите представителки на поп фолк -жанра. Перфектното ѝ тяло
Коментари Харесай

Малина е дваж по-красива без грим и с новата прическа – на 53 изглежда като момиченце! (Снимки):

Малина е измежду най-красивите представителки на поп фолк -жанра. Перфектното ѝ тяло нееднократно е предизвиквало злоба у колежките, а като се има поради, че публично е и баба, визията на звездата е просто невероятна! Сега певицата още веднъж потвърди, че е №1, пускайки актуална снимка без грим от дома си – би трябвало да признаем, Малина сякаш е неподвластна на годините и с времето единствено се подмладява и разхубавява!

 Малина без грим

Кръшната звезда театралничи за първи път с толкоз малко грим, а към този момент е и с нова прическа, на което евентуално се дължи осезаемата смяна във външността.

Специалисти в региона на пластичната хирургия заподозряха и още нещо.Според тях Малина неотдавна си е правила скули и брадичка. Вече не е с толкоз остра брадичка, а скулите й са добре завършени и си проличава, че е работено със експерт.

Въпреки всичко, не можем да непризнат, че 53-годишната звезда наподобява ужасно за възрастта си и доста от младите й колежки могат да се учат от нея и да завиждат за метода, по който наподобява. Със сигурност Малина прибягва постоянно до експерти в козметиката и пластичната хирургия, с цел да може да държи равнище и да продължава да се труди в музикалния бизнес, без да усеща огромна конкуренция от младите имена, написа show.blitz.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР